the 'RECIPE'

Friday, December 23, 2011

bussiness planning..

hha..do u remmbr about my bussiness hha....ehh tak stop lagi lhh but still in proggress and i'm still incrse da prodction..hha...ooooo....x lhh smalm discuss dgn mama nak juakl area TAMAN KAYA but how i wanna stat it..ummmmm..tp ap yg ak rse maybe i should jual kat someone first lps tu msti ramai yg ikot tp HOW?????? tulhh masalhhnye..ummm....maybe i'll start this in early january...hha...hope so!!1

first skali nkk jual dpn umah..maybe kalau dye run smoothly nak pegi pasar malam or market....hha...jus a planner...ha..tp x kan nak jual eyecover je...so ingat nak buat pouch...ummmmmm...boleh kot..stakat jait je..hha...oooo sblom tlupa ak ingat nak jual dpn my mom school..kat situ ad skolhh rendah maybe they'll intrsted..hha....HOPEFULLY..hha....tp x tahu lhh lagi...baru je ad 4...tp i dont mind..hendak berdaya daya x hndak berdalih dalih..ummm... i dont like my time jus waste like that at least i can do somethin that will make my mom proud of me and i can make MONEY too..hhaaaaaaaaaaa.....

lagi nak buat ap ea....ummmm...sepit2....bag...YES...beg from button macam ainul buat...hha..tapi she's CREATIVE but ME??//= = hha..tanak lhh cakap..anyway nak buat jugak.. I LIKE SEWING...so i can do it..no one can STOP me ya...hha
sicerely=me,awatifhashim

No comments: