the 'RECIPE'

Tuesday, December 27, 2011

MARI MMBAWA DIRI...==

NOW...i think fesbook is not suitable for me..LOL...oopppssss not about LOVE..but spc......HARAM ARH..can u all change topic to PLKN...budak2 plkn pon nak pegi gak....kadang2 i feel macam nak leave je group2 spc.....x pon for budak spc buat group sendiri..please dont hurt people heart...huummmm....

urrmmm...actually ak x kesah gle for those yg dapat INTEC ke ap...lgpaon they're smart kn...lagipon x d lhh nak OVEREXCITED pon...urmmm...tp si AZREN ni hari2 lhh....seriously ak sangt2 tnggu kau pegi...kau je....hha...i am really sure ramai gle tnggu tau...YE rohana ramli...nuraihan shahlin....mle2 memg lhh org can accept it tapi kalau dhh everyday talkin about the same topik...macam nak temuntah tau....nak cakap takot trse ati...ala dalam malaysia je pon...okkkaayyy...*sorry ni memang dhh geram dhh...cannot be controlled..

ohhh now ireallly can accept that is their rezeki...ummm...but i still can't accept u'r status...x tau lhh ap lhh sangat ak x ske kau..tp WE CAN HATE PEOPLE WITHOUT ANY REASON KN3...but maybe i've reasen for it...hummmmm.....but now ijust let it go...hha...x nak rungsing kn kpla...beter i focus on my draving license...hha....

tp for who yg dapat tau dye dapat spc tp x lhh kekecoh sangat... i like lhh u all...tp ak pon rse korang memang pon akan dapat kn....hha....i allways prayed for my friends..so hopefully they will prayed for me too..hha...ak datang tulis entry ni pon sebb nak laridri fesbook gampang tu...asal ad notify je...SPC...alll about spc....hha....

SPC stand for 'SIAPA PALING CANTIK'...so ak x dapat x cantik lhh...hha.....i leave with a questionmark????????????????????????????

jom lari.....dari fesbook......ke twitter....hha

3 comments:

nur fitrah mat zainal said...

sabar jelaaa , aku pun rasa yang samaa . tapi biasalaa kann , excited tu . buat buat tak nmpak jea walaupun sakit mata nyaa

sappy stop....go!! said...

HHA...X KESAH PON SBNARNYE TP X SKE GLE KAT AZREN...HUH

nur fitrah mat zainal said...

haha , takpa mari cari keamanan yaaa