the 'RECIPE'

Sunday, January 22, 2012

ak ada JIRAN!!!!!!!!!


seriously i don't know nak update ap lgi!!!!!jelous pulak tengok cerita syeranis..AK DH TAKTAU NAK MEREPEK MERAPAN AP!!!!!!!!!!!tapi semalam i get the TOPICS....

i got many neighbour you all pon macam tu except kalau dok dekat zoo..hutan...kutub utara..kutub selatan..ni boleh lhh berjiran dengan POLAR BEAR..haha..ohh this entry bukan nak mencaci kutokumpat jiran..just a STORY lahh..hhahaha..macam geram pon ad!!!!!!!

ok ths is the only neighbour yg SUKA AMBIK BERAT...AND SOMETIMES TERLALU!!!!!!oppppsss!!!!! ak tak paham lhh selalu je cakap AK TAKDE KAWAN!!TAKRETI BERKAWAN!!macam2 lhh...SO WHAT..do i ask your children to be friends with me of course lhh takakn...alah memang lhh everyone cakap ak ni PENDIAM...especially my neighbour lah kan..then my family uncle aunt..sometimes they ask me DO YOU HAVE FRIENDS KAT SEKOLAH????????omg!!!!!!!!!takan lhh ak nak tunjuk kat orang yg ak ni pandai berkawan kot...no need lah..sometimes ak rse better diam dari becakap then salah cakap lepastu kne PUNISH GILAGILA..ohhmyyy malu cukop..haha..thats why lhh i always zip my mouth than talkin 24 hours lets ppl who know me know who i am..jadi plastik agi bagos!!!..cewah macam artis gitu...actually this is the save way nak elakan bergadoh kot..ummMAYBE..

but my NEIGHBOUR ni slalu je x puas hati....WHAT IS THE PROBLEM MAK CIK??????DID I GIVE YOU PROBLEM FR NOT HAVE FRIENDS KAT RUMAH!!!ok if ada SORRY lah...ke nak ak bawak selori kawan ak then tunjuk then bru nak puas hati...nak ke!!!!!!!!!!!!ok back to the story...yesterday i play BADMINTON dengan standard two boy..ala danish jiran sebelah...so jadi persoalan pulak why ak main dengan kanak-kanak!!!!!!again the same question "x de kawan ke pegilah kawan dengan ank org tu dye pon tunggu spm" i wanna give you a big...big laugh anak org tu lagi lhh dok kat rumah je..bina badan at least ak exercise lhh...

and as you know budak standard two ni is very good in BADMINTON..better than F2 students lhh..SERIOUSLY..he can play better than me..so don't judge a book by it's cover okay..then i think play with children is much better than play with WANITAMATAU JEJAKA sebaya..haha...gedikk..x ske!!!!!!!!
then riding a bicycle around my house lagi jadi persoalan..."pegilah jogging kuros sikit"pedih cukop...macam nak cakap je hey riding a BICYCLE also is a kind of exerise lah...what!tapi i just give her a FAKE..FAKE AND FAKE SMILE..hahaha...alah plastic kan!!!!!!!!!!!

last word is sorry fr the fake smile...like what my mom says only smile when someone talk about us..haha..yes...i am not wrong selagi x kacau your family!!!kan3..selagi ak x menggedik..kan3..so better be at home than jalan jalan ttergedikgedik..haha...SORRY...=)OK AFTER THIS I'LL TRY MY BEST TO FIND FRIENDS KAT AREA PERUMAHAN NI..HOPE YOU'LL HAPPY!!!!!!!!


No comments: