the 'RECIPE'

Wednesday, January 11, 2012

FRIENDS ATAU KAWAN

haha..okk today i wake up early...as usual lhh MAID X BERGAjI..lol..SEMBAHYANG..pastu sapu sampah dari luar sampai dala.then mop lantai..pon dari luar sampai dalam..then kemas bilik and lastly..BREAKFAST..wajib tu...hahah*okk sila puji RAJINNYE AWATIFHASHIM TU...BOLEH BUAT MENANTU..HAHAHAH..i like...okk time tengah mngemop than i think untuk post harini...ok nak story pasal kawanlah...hahahha..telupa pulak..classmate sudah...cubemate sudah...sekaramg ni ap mate pon x tau..ok PAPERMATE!!!!!!ehh spe cakap ak x d kawan banyak tau..hahaha..ok lah tengok picture dulu then i story..tunggu ya..

ok ni 'gadis pokok' nmenye..hahaha...style kan macam kat korea gitu..hahahatengok lhh..yang bebaju biru FATIN ATIYAH..next to her HAZIQAH IBRAHIM..then ME..beside me..SITI RUHANA..and the smallesT SYERA 'Z'..smallest....im the smallest..haha*nada hasad dengki iri hati..hahahah...in this picture nampak macam dhh habis exam kan tapi sapa tau..nasib baik pic ni x boleh bacakap tau x pic ni diambil seminggu sebelum exam SPM...GILA!!!!actually semua org kat klas a tengah kusyuk study tapi si GADIS GADIS NI STILL BEGAMBAR..hahahhaha....tengok senyuman sebelum exam besar kan.kalau nak tau time exam lagi besar..hahahah*gila...tp semua still cantik...#credit to fas mne gamba2 lain yg kat wall biru tu..lepas tu yg kat surau tu..time tidor2...cer upload...
NAK LAGI.JOM!!!


ok ni kenangan RINDU ALAM MOTEL...who love this place..HAND UP AND SHOUT...ME!!!!tapi seriosly ak rindu tengok ni gumbira semua macam becuti padahal STUDY..NI LHH SALAH CIKGU...cikgu ni tempat becuti BUKAN STUDY...ehhh sebabtulhh x boleh FOKUS..LOL..tapi anyway best..#credits to mieraman best kan..haha confirm dye cakap best nye sebab...TANYELAH DYE SENDIRI.HAHAHA..KAT RINDU ALAM AK RUMAH NURI...roomate time tu..ANA..REHAN..SYERAZI..IKIN..FALIHA.KA..T-ARE...haha...#credits to ahli rumah nuri ingat x kite dapat kejutan SPECIAL DARI MIZAHURIN di pagi hari...ngan waktu TENGAH MALAM...special kan3..haha..nasib baik pintu x pecah..haha..anyway TRAGIS GLE RUMAH NI..OK 
NAK LAGI...JOM..


ni hari puteri..TEMA AP NTAH..lpe hh..tapi kalau tengok pakaian RAIHAN pasti tau ni..hahahaha...malam ni omg best..SUPERB...haha sebab ad model..#credits to raihan..ohh lpe x kenal kan mne raihan alah yg pakai baju brown tu with tudung ala2 HANA TAJIMA..she's beautiful right!!!!!ooooo..rugi kalau x cerita nampak x ad orang pakai baju kawin tu...okk ni bukan majlis kawin..!!!cantik tak????*okk jwab dalam hati....ehh taknak lhh buat dosa=)
NAK LAGI..JOM=)*MOOD RAJIN


hahaha..seronaknye...I WANT TO BE A STUDENT AGAIN......ahhh..tengok tu semua mood hapi..sebab thats night ad pasar malam...klas ak jual tau..hahaha..best!!!!!!ble ad pasar malam ni lhh parangainye...x sedap duduk dalam surau ble teringat makanan kat luar..hahah..last2 keluar surau..*KONONNYE NAK KEMAS GERAI..hahhahaha....tp ap2 pon best tengok hh raihan ngan lia pakai telekung nak ke surau pantang tengok camera niat ke surau pon kemana..hahah#just kidding lhh..time ni ABANG ISKANDAR x azan lagi....haha
ok now the last picture kalau nak cerita semua penat nih...



ok fas lets shout 'KAMI PENGUNDI TEHORMAT'..actually harini balik cuti sem kot..hahaha..lepastu harini hari mengundi...tapi kteorang ni x siap keje khusus ADDMATH SO INGAT NO ONE LHH PERASAN KTEORANG X PERGI..hahaha...ingat macam telepas rpenye dalam  pkul 11 macamtu arr SPR datang kelas jemput mengundi..dengan RED CARPET BAGAI..ahh rpenye dyeorang ad list nma..AND CUMA KTEORANG 2 ORANG JE YG X DATANG..spoiler betol...HAHA MALU PON AD LHH SEBABA LAST KN3..HAHAHA...TAPI LAYANAN MANTAP...hahah..#credits to fas ingat x kte bincang dlu kat meja tu nak undi sapa..hahah.GILA....last-last undi rosak...TAPI UNTUNGNYE X PEGI MNGUNDI sebb nanti ad orang jemput then dapat gambar...KORANG YG UNDI AWAL2 AD DAPAT GAMBAR CAMNI...AD KE??????????HAHAH

ok dah banyak dhhh cerita ni..so kpade yg nmenye ad mention kat atas shout loudly 'AWATIF THANK YOU..I LOVE YOU HAHAH'*MACAM ARTIS GITU..HAHAHA..l

ok after read this entry jom tengok video ni wajib tau...hahaha



2 comments:

cIntA cyfA said...

saya dah tua nampaknya .. ghindu sekolah !

ME,AWATIFHASHIM said...

hahaha,,me too even baru tinggal sekolah sebulan..