the 'RECIPE'

Wednesday, January 25, 2012

LETUPAN BOOSTER...DOOOSSHHH!!!


HI mr and mrs blogger...today entry nak cerita pasal LIFE BOOSTER!!!!!haha apkejadahnye lhh ak p bce buku MOTIVASI SPM semalam NI LHH JADIKNYE..semangat nak berSPM semakin bekobarkobar..aduhhhhh!!!!!!!!!!!kalau ad homework semalam konfim dhh completed TAPI ak dhh habis SPM aduh!!!!spe yg ad homework2 tuh cerkasi kat ak..ohhhh BOSAN!!!!!!!!

umm nilah akibatnye ble dhh bce bku MOTIVASI tp xkene time!!!!!!!!ok jom pegi kat topik balik!!!!dhh keluar landasan dhh ni...ok booster means PERANGSANG in bahasa but i like to used BOOSTER  sebab melambangkan sesuatu yg meletop..BOOSSSS!!!!!!!!!!!!!!tapi perangsang macam EIIIUUU!!!!!!!!!...aha!!!!!macam pakar motivasi pulak aiishhh x kesahlhh ..ok jugak tu

everything in our life needs EXPLOSION...DUUUSHHH..without explosion sampai ble pon tak begerak..it's same with this situation kalau mak ak panggil 'OMEY PERGI BUAT ITU INI'..the thing that i always replied is...5 minutes please!!!!!!tengok tu kalau tak dipaksa confirm takbuatnye...CONFIRM!!!!!!!!!!!!!!!!.SO SUDAH TERANG LAGI BESULUH...WE NEED BOOSTER IN OUR SOAL SO KTE TAKKAN LALAI or TETINGGAL!!!!!!!!!!!!!!

ak here nak terang pasal BOOSTER..sedar x sedar kte sebenarnye banyak tertidor..YES memang ad org cakap "eh ak celik je stiap saat howcome you said ak tidor..ha!!!!!! kalau tak takan lhh boleh drive jalan g class???????????APAHAL PULAK CAKAP AK TIDOR??????????sebenarnye tidor dalam konteks lain bukan pejam mte..bedengkor tapi tidor ni sebenarnye org yg tiada booster no kejutan thats why lhh slalu kasi alasan ble org kasi kerja..then ble org lain berjaya kte yg ternganga ngaga..hummmm....ayat ni lhh yg slalu keluar ble org dhh berjaya #fr studentlah "AK MAKAN SEKAWAH DENGAN DYE....KELAS SME..CIKGU SAMA...STUDY SME...TAPI ASAL DYE BEJAYA TAPI AK??????????????jawapannye ialah kte xde BOOSTER seriously kte MALAS nak usaha..JUST TUNNGU bulan jatoh keriba...atau MIRACLE...so ingatlah WE NEED BOOSTER IN OUR LIFE THEN WE'LL GET THE SUCCESS!!!!!!!#leechongwei pon plukan booster...haha..nak jugak


3 comments:

erleena said...

beslah tidur haha

memang manusia begitu , sifat pemalaih dye aihh teruk2

motivasi diperlukan untuk org2 cenii cam el :P

PinQib said...

nasib orang lain3.. tp sebaik kite cube nasib. tp memang kalau da tersurat... harus terima dengan redha =)


cheers..

Followed ur blog ^^

Jom singgah sini
Pinked

ME,AWATIFHASHIM said...

setuju!