the 'RECIPE'

Wednesday, February 29, 2012

BAZAR si GEDUNG makanan

ohh bazar don't you know how much i love you..ohh not RAMADAN yet eh tak kisahlah just pretending we are fasting now..blurpblurp!!!hati gembira gembira bila dapat pegi bazaar ohh my setelah seharian puasa so this is the time nak puaskan nafsu MAKAN..memang terpesong..
this is my expression whenever i step at bazar..even secara HARAM.=)

actually kalau nak pergi bazar kne ikut turn wakil kelas lah kirenye so kepada mangsa mangsa yg kne pergi tu balik confirm confirm dhh macam pokok KRISMAS..hahaha..btw my turn is on tuesday tapi kalau free hari hari pergi secara haram lah..haha..pergi hri selasa yes memang penat because what kelas gemilang add math dhh la habis pukul 5.30 and sometimes 6.00 so selagi tecer raja tak cakap habis so bye bye bus..but sometimes oppsss most of the times sempat jugak pegi tapi lepas je classs macam ad marathon kejar cik leman..ahaha..so you can see how i love bazaarrr..ahahah..sangat!!!!!!!!'macam filem bollywood pulak'

so ble dhh sampai bazar kampung gajah damn wangi gle..but the best things pegi bazar hari selasa ni because tak ramai tempah sebab semua 'sibok' dengan addmath..i guess=)so takde lah sibok sangat kan kan..so this is some of food yang popular and WAJIB WAJIB WAJIB!!!

popia: RM 1 fr three..

roti bom-wah soo delicioussss

air air ni...slluurrpp

roti john..makan 3 hari pun tak habis..tipu tipu

ok dah dah!!!!actually kalau nak list tak terlist haha..roti arbab takde lah google pon tk jmpe eh tak kisah lah..tapi time ramadan bazar make me smile and make my purse thin thinner and thinnest..ahaha..but the best moment ble tengok meja kat ds penuh dengan makanan..ohh myy..fyi meja ak lah yg paling lambat say bye bye kat DS sampailah abang iskandar memekih haha..anyway thumbs up to FAS ROHANA FALIHA sebab sudi habiskan duit bersama..hahaha=)

this how i look like lepas bukak puasa...i'm goozillas
ohh how come nak TERAWIH ni

4 comments:

syeranis nazri said...

kau ni mmg dh kes serius kalau cakap asal makanan, aku ni dh la tgh kebulur kat umah ni...huaaa!!!

ME,AWATIFHASHIM said...

ak pon syeranis..cer kau google makanan seronok jugak...

ainul saádah shuhaimi said...

aku pon suka makan..tp tk suka gemok..peha aku dhh mcam peha ayam dahh..gemok aku sekarang..

ME,AWATIFHASHIM said...

ainul gemok kau cre lain..ak?????? whee..eh tak kisahlah mcmmne pon tapi KISAH pulak