the 'RECIPE'

Thursday, February 9, 2012

mereka sudah berubah!!


'FACEBOOK DHH MACAM DEWAN EXAM SPM' ni lah realitynye bila most of my friends have started their life journey ada yg part time cashier..mcd and some of them yg dapat SPC..dhh pon masok u...jelous betol..so yg tinggal kat fb ni semua nye lhh anakanak mak!!!!ANAK ANAK MAK???????what!!!!!!!!!!! actuially kteorg kat rumah ni nak bebakti kat mak bapak haha..without us x habis beras kat rumah tau!!!!!kan3..so kpd mak mak besyukur la..hahahha

so dekat fb tu jarangle nampak ramai mcm dulu...person yg only ad mostly budak u!!!!!but diorang with their own story lah..tak habis habis topic CALCULATOR REBUS OR CALCULUS tu!!haha...yes i'm jealous..haha...honestly...tapi sometimes geram la jugak perlu je post macam2 kat group sal life in university sentap tau.!!!!!!!!!!!tapi kteorang only ada topic about DRIVING CLASSES!!sini sana driving classes..agak2 diorang jelous tak..haha..OKK I KNOW CONFIRM LA TAK JELOUS..ad license bukan boleh kemana pon..haha..tu aku

haha..anyway now ppl have changes and become matured teenagers in this new life!!!!MATURED?????? haha...ahh merepek..so fr NURAIHAN SHAHLIN..SYAHIRAH HANIS..FITRAH ZAINAL..MIERA AZMAN..AINUL SAADAH.thanks sebb setia dengan fb haha..even semua orang X de!!!!!!!haha TERHARU X KAKKAK SEMUA!!!!!!!!!haha..xde motippp.

"agak agak kte matured tak???"

shhhhhh...exam lah...

8 comments:

Farah Hanis said...

dah tak main fb, twitter yg plg top skrg. hehe

ME,AWATIFHASHIM said...

memang lah farah hanis..twitter top..tapi kalau nak keep in touch last2 fb jugak..kan3..

ainul sa'adah shuhaimi said...

kau ad twitter?ak tkd..myspace adalahh haha..
and nampak lahh kau berbakti kpd mak kau..haah!
kdg2 aku malu org ckap ak tk matured..kdg2 rasa suka org kata mcam tu..ntah laa..asal otak tk kosong sudahh laa..

syeranis nazri said...

at least kau ade licence..aku?? lesen premit jadi maid ade la..lepak cukup, mmg banyak hikmah kita xdapat masuk u... especially, meng-tough-kan lg badan..haha

ME,AWATIFHASHIM said...

ak ad twitter nanti buat lhh follow ak!!!!!!!perasan mcm artis pulak kt twitter tu syiok sendiri lhh..ak suka tak matured..suka sangat..

ME,AWATIFHASHIM said...

ak pon x dapat lesen lagi..propa je ni..yes betol dapat tough..i like

akuamir said...

ohh.. rupenye kite sebaye ye awatif?? MRSM mane dulu ye??:D

btw,, tanx awatif!!

ME,AWATIFHASHIM said...

ohh ya!!!!ak mrsm pasir salak..kau