the 'RECIPE'

Sunday, February 12, 2012

obsession!!

ehh macam mke ak lhh sebelah amir tu..haha perasan gila 

tuesday at 9pm is the most favourite time fr me..hah apa lagi VANILLA COKLAT LAH NI!!!since 8 pm i had prepared mandi sembahyang..haha..semangat tak!!!alah orang lain pon mesti macam ni.fr example jiran jiran propa kat rumah ak ha included my mom..haha...they're so excited more and more and more than me.."mak cik you supposed to watch semanis kurma not vanilla coklat"opppss!!!!

actually nowadays vanilla coklat had becoming a trending kat twitter btw AMIR ASHRAF pon..haha..i like soo much..bila dia cakap kat zara "you're mine" ak yg terlebih blushing..haha..merapu=without this drama of course lhh penganggur penggangur tehormat kat rumah ni mati keboringgan!!!!!kn3..AM I RIGHT!

HA!credit to FATIN ATIYAH TARE ROHANA JALIL fr being crazy about this drama boleh la kita menggila kan..everyday we keep texting with the same topic..VANILLACOKLAT..VANILLACOKLAT..VANILLACOKLAT.btw inbox ak ad 394 message semua pasal vanilla coklat..haha..FYI everyday we keep reviewing the whole episode..DIALOGUE skali haha..tu yg tak tahan memang obses sungguh ..kitorang dhh hafal semua dialog boleh ganti zara ni..haha...SAYA PERASAN!!!!ehh tengok tak uncut scene kat youtube..seronok kan10x ak ulang ohhh..haha..x de keje begini lah..lol..hah..rohana jalil SI BUDAK HUTAN(plkn) kau tau x penat ak buat sinopsis vanillacoklat kat kau skali dialog penoh..ha nasib kau puji sinopsis ak kn even macam upin ipin..haha...THANKS..ni lah ak nak aplikasikan pelajaran KOMSAS ak nih..CIKGU AMAL must be proud of me kan..LAGILAGI PERASAN..TARE stop la berangan kau jadi zara ak lhh zara tu..haha

lastly i wanna thanks tv3 because tayangkan vanillacoklat..ni lah the only bahan nak menunjuk kat budak yg dhh masuk u...cerita ni best ohh..karang buat lah CALCULATOR REBOS @CALCULLUS TU...haha..jealous leeteew!!!!!!!!!

"KOREA IS NOTHING VANILLA COKLAT IS SOMETHING" fas ayat kau

4 comments:

syeranis nazri said...

aku takde la plak mati keboringan x tengok citer tu..tp layan je..btw, people are differ, so, favor are differ derr..

ME,AWATIFHASHIM said...

syeranis ak boleh mati ohh...fas lagi lhh!!!!!!!

syeranis nazri said...

eeii takutnyeee...ni dh tahap kritikal..istighfar sket, he does not exist lahh..

ME,AWATIFHASHIM said...

syeranis exist lhh dalam hati haha..tp seriously kitorang emang dhh dikira obses sangat!!!!besok selasa..yeay