the 'RECIPE'

Wednesday, February 22, 2012

OHH RESULT!!!!!!

today 22 feb...thats meant tk lme lagilah result ak..aduuhh cuak kot..seriously dulu ingat 4 months kat rumah is a very very long time actually biasa je..pejam celik pejam celik now dhh nak masuk bulan 3..seriously time is faster than me...'time why you're so faster,can i change your mode to the slowest one' haha..gila..

ha!!!!semalam jiran jiran pn dah taye about my result..howcome i can faced them iff.......EHH TAK NAK LAH CAKAP!!!!!!!!!i;m scared of my neighbour..tapi kan semalam ble ak cbe ingat ingat balik apa yg ak jawab time spm dulu dulu..seriously i can't remember anything..hah ni lagi lah cuak...macam tk sedar je dah jawab spm...===grrrrr

so fr spm candidates jom sama sama doa ya!!!!
"YA ALLAH BERILAH KEJAYAAN KEPADA SEMUA CALON CALON SPM 2011 SEMOGA MEREKA MENDAPAT 9A+/10A+ SEPERTI APA YANG TELAH MEREKA USAHAKAN'"
AMIN=)
i want this result...who want this shout 'ME'
fr spm candidates hopefully you'll leave a comment..ngee

6 comments:

umi aisha karim said...

ME !!!!!.. hrap2 smua cemerlang kan wateq.. amin :)

ME,AWATIFHASHIM said...

amin aku pon harap macam tu

syeranis nazri said...

kau cakap pasal kau lupe ko dh jawab spm, aku pun rase camtu gak, huaaaaa!!! aku pun ingat sgt soalan dulu..hopefully our batch is the best which get the 'tercemerlang' result..straight A+, insyaallah...amin

ME,AWATIFHASHIM said...

syeranis memang ak hh lupa semua weyh..cuak kot..amin...KITA TERCEMERLANG

ainul sa'adah shuhaimi said...

kita tercemerlang..amin..
harap2 22 march tu hari yg [enuh berkat!!

ME,AWATIFHASHIM said...

yeah ainul..i hope so..kita tecemerlang!!!!!!!!=)