the 'RECIPE'

Friday, February 24, 2012

on off on off

cantik tak kakak ni?????????

sekejap on sekejap off..ehh do you think ni suis lampu ke apa but this is the reality that happened on youngmalays girl..sukasuka hati je nak pakai or bukak tudung...ahh i don't understand why they done this best kah...*gaye macam ustazah tak..uummm

hey hey...fr me kalau nak on off tudung is better free hair je..much easier right ohh lpe free hair dapat tayang rambut blond tu kan kan kan..haha..but fr student especially tak payah lah nak blonde hair sangat then hari isnin tak datang sekolah takot ad spotcheck..lepastu buat alasan sakit perut..ha this is the true story yg ak dengar time makcik makcik sembang..so i wanna ask you seronok free hair..blonde hair..CANTIK TAK...ohh PENAT kan lari sne sini..so stop being hypocrite person*gye macam i am too PERFECT haha..

all ppl have their own perception either wearing hijab or not..maybe someone will look good outside when wearing hijab but not inside but fr me ppl will have bad thinking fr those whose not wearing hijab..ONLY PERCEPTION..but fr me i'll give more and more and more RESPECT fr those yg free hair compared to yang ON OFF ni..yes because diorang macam takde pegangan agama pon ad.i'm serious as they always take easy about islamic law...SO THINK ABOUT IT!!!!!!!!!

based on my research..reseach kau..some of my friends la first DP la seem nice..second DP ohh a little bit la rambut and now DP dia complete face with eyes ear hair eyebrow eyelash semua nampak see what FASHION LEETEEW..FASHION sangat kau!!!!!maybe she think she look very gourgeous when ppl keep on commenting on her DP 'AWESOME' 'CUTE' 'LIKE BARBIE DULL' and bla bla bla dah perasan adik sometime ppl are 'perli'so 'JANGAN TERMAKAN PUJIAN'

'HA ADIK ADIK PAKAI TUDUNG'


4 comments:

syeranis nazri said...

truee!! i more respect for those freehair person yg aku jumpe solat kat masjid than for those hijabweary girl but singgah masjid nk dating je..cehh!!

ainul sa'adah shuhaimi said...

betul sangat tu..konon tkd hidayah laa ap laa..
hidayah datang pada org yg berusaha..
dia kena berusaha laa...
bukan jadikan hidayah itu sebagai alasan..

ME,AWATIFHASHIM said...

betol tu..syeranis ak sokong..btw ak dhh buat entry tazkirah jadi tak

ME,AWATIFHASHIM said...

ainul betol tu...kte kna berusaha kalau nak dapat hidayah..kankan