the 'RECIPE'

Monday, February 20, 2012

'oxy' old lady a.k.a nenek awesome


first and foremost ak nak mintak maaf sangatsangat kat nenek yg jmpe kat PHARMACY yesterday sebab ak tersenyum and terbuat awkward expression sebab nenek tu beli OXY...ehh did oxy suitable fr nenek??????

ha!!!lepas ak tersengih kat nenek tu..ohh god terasa jahil ohh..yup firstly ingat kan dia nak beli untuk cucu ke anak ke so i just stand at the corner of the pharmacy while waiting fr my mom kan then ak tengok nenek tadi approached salesman tu 'salesman tu i think around my age lah' ba bla bla then salesman tu pon suggested oxy kat nenek tu..ohh my oxy tu dhh la menghakis!!!!!then fr pimples..nenek ad PIMPLES!!!!!!!ada kot..lol

dalam hati macam nak cakap je 'bang oxy is fr pimples why not kau suggest JAMU MAK DARA KE KAT NENEK TU' boleh la awet muda hahaha...but i just zip my mouth manelah tau laki tu doctor tak malu..awww!!!!it's humiliated me right???so after 10 minutes macamtu lah i see nenek tu passed by me with her OXY!!!!!!!!!!!

so to salesman please lah suggest something based on umur..bagi ak lah kerja kat situ..haha..motiff!!!!!!!
after that moment kan ble ak tengok iklan oxy i always imagined nenek tu jadi model oxy!!haha'can you imagined that????????????????????????????hahahha

'ha lepas ni habislah JAMU MAK DARA semua nenek nenek cari oxy'awet muda tu..just kidding


6 comments:

fitra zainal said...

jahat hang wateq . kesian nenek tu . hahaha

ME,AWATIFHASHIM said...

ak tergelak kat dia..lawak weyh muka dia..macam obses nak cantik tu!!!

syeranis nazri said...

kalau bayangkan kau jd model jamu mak dara pun best gak..muahahak!!

ME,AWATIFHASHIM said...

haha...badan macam kerengga..lawa lawa

ainul sa'adah shuhaimi said...

haha..like komen syeraniss..
lawak oh..
patot la kau tanya aku haritu..huhu
kesian nenek tu kalau muka dia terhakis..

ME,AWATIFHASHIM said...

ainul ak tk boleh bayangkan mke dia sekarang..kalau nanti nanti masok paper bukan salah ak kan kan