the 'RECIPE'

Wednesday, March 7, 2012

killing myself!!!!!!

MEMBUNUH DIBUNUH PEMBUNUH ha last last ak yang TERBUNUH eh..ha this is based on true story semalam..ha after two week driving classs delayed sebab hujan so semalam even hujan renyai renyai pon kenalah bawak..ohh azab gle..nervous lagilagilah...so dalam pukul 5.45 uncle tu sampai so dengan confidennye ak buat lah 5 step tu adjust sit and bla bla bla..lastskali lpe tali pinggang awww malu malu..dear 'tali pinggang lain kali boleh tak jangan sembunyi kat belakang are you playing hide-and-seek with me' hahaha
ha itu dia tali pinggang kaledar !!!!

so start lah my journey as a driver harini uncle tu suruh pusing pusing dekat pekan situ..ohh my god dah la time tu waktu kemuncak ramai gle orang so my adrenaline going to burst now..so 5 6 kali lah jugak round round kat situ...tapi setiap kali round je still ad kesalahan...ouuchh kejap kejap gearlah..clutch lah..brake lah...ohh god azab lme tak belajar!!!!!!!wahwahwah

this is the worst thing ak rse uncle tu dapat detect about my left and right confuseness..ha yesterday lupa pulak nak pakai jamtangan so it's so hard fr me to make desicion..signal kiri ak bukak kanan....awwww...nervous habis whenever i get wrong tambah tambah jalan sesak gle time nak keluar selekoh!!!!

ni satu lagi masalah 'dear uncle i only have two hand and two legs two eyes and one minds howcome i can control all things..ye lah i am new learner kan hujan pulak tu satu tangan control wiper and then satu lagi signal penat ohh pikir..kiri kanan lagi aduh disaster!!!!!ha it's become more and more worst kalau nak masuk gear..awww...seriously driving is so hard than doing addmath..haha.AGREE or NOT!!!

ok back to the point BUNUH MEMBUNUH..after 6 kali round round kat situ then satu kali ni around 6.30 lah time tu memang pon waktu puncak...sangatlah ramai student bru keluar sekolah kan so makin blur blur and blurr so time kat selekoh tu ak salah masuk lorong..melawan arus jadinye...ha ADA BRANI!!!!so ble dah nervous enjin pon mati nasib baik lah uncle tu cepat then terus pusing ke jalan yang BENAR dan diredhai ALLAH..ALHAMDULLILAH..so prayed fr me fr the next lesson this coming FRIDAY!!!! 

promises after this no more mati engine..no more nervous no more lambat lambat...awatiff focuss!!!!!

9 comments:

fitra zainal said...

takutnya aku jadik trainer hang , hahahahah

anis asmira said...

awatip u are really lucky....
tkot aku yg bacenye

ME,AWATIFHASHIM said...

fit uncle tu ak tengok habis sabar dengan ak..wahaha

ME,AWATIFHASHIM said...
This comment has been removed by the author.
ME,AWATIFHASHIM said...

anis asmira ni semua gara gara nak masuk hospital lepas tu amir datang..

umi aisha karim said...

ok ini aku takut.. kalau aku jd trainer kau, solat taubat hari2.. ahaha, jgn kcik hati ye sappy, mmain je..

ME,AWATIFHASHIM said...

haha...memang pon ak rse ncle tu pun blaja solat taubat lepas ajar ak..haha

ainul saádah shuhaimi said...

awatif takotnya...aku tak amek lesen lagi...cuak gila..

ME,AWATIFHASHIM said...

ainul cool la..ak tak tentu arah sebab 2 minggu class memandu ak delayed..hujan pulak tu..ceh