the 'RECIPE'

Saturday, March 17, 2012

macam takde perasaan pun ada!!

AK PUN TAK KENAL SAPA NI..AYAT DIA PERGGHHH

RESULT..entahlah sometimes cuak gila nak face result tapi sometimes bila sibok shopping shoping kat fb tu sampai lupa pulak result...honestly i don't understand am i SCARED..NERVOUS OR NO FEELING AT ALL!!!!!!!!!!! ni terukk

whenever orang cakap TIDUR TAK LENA.MANDI TAK BASAH.MAKAN TAK KENYANG..ak rasa ak tidur LENA je..MANDI basah jugak..MAKAN gila tak kenyang..lebih lebih ad..ehh sebenarnye ak ni nervous ke tak pasai result..aduuhh..whenever my mom talk about result hah at that point..i remember ohh reslt..sangat pelik..sometimes nmpak mak ak lagi risau pasal result but me!!!!!!!!ehh confused

ok 3 day left fr result..21 march...hmm sekarang maybe dhh cuak sikit tapi kadangkadang mulut saja cakap macam tu tapi hati?????????????CONFUSEDDDD!!!!!!!ha ni satu lagi my mom slalu cakap 'mama redha je dengan ap yang bakal di PEOLEHI' mak spe lah yang tak cakap macamni..mesti ad punya.tapi ni semua ayatayat cliche lah!!!tak bulehh pakai sebab ayat nilah ak jadi takot..ahaha..eh takut pulakkss..memang pelikksss..then ad pulak orang cakap SPM IS NOT THE END OF YOUR LIFE..orang yg cakap tu GILA!!HA GILA..honestly spm is the beginning of my life and nilah penentuan either i am in right way or not..ha macam idiom ni.'gOOD BEGINNING MAKE GOOD ENDING' so kalau spm not good OR BIASABIASA SAJA GUESS WHAT!!!!!?????????

ha nilagi lah..some ppl ad jugak cakap dlu 'orang' ni tak pandai pun sekolah but see now..berjaya..waktu dulu SPM '99 '90 '80 memang lah..masa sudah berubah lah kak oii semua orang pandai..semua nak berjaya no more macam orang dulu dari kecik cita cita nak jadi suri rumah so peluang kerja pun banyak so this words sangat lhh tak guna!!!!!!!!

lastly ak dhh takut balik ohh result please be good to me...PHYSIC BIO CHEMIST BM ENGLISH MATHMOD ADDMATH AGAMA SEJARAH are you ok?????????*sekarang ni mesti result dhh ad dhh kan cme kte je tak tau lagi..YA ALLAH BERIKANLAH KEJAYAAN KEPADA KU DAN JUGA KAWANKAWAN KU AMIN!!!!!!!!!

21 march adrenaline mesti tahap max..macam nak jadi noble gases no reaction in all condition wheeeeeeeee

semua soalan akan terjawab on 21 march..we'll see

2 comments:

ainul saádah shuhaimi said...

mak aku dkat rumah tk cakap ap2 pon..tak tahu lah sbb nervous sangat ke ap..ak tkot la awatif..mcam tk percaya,beberapa hari lagi nak amik result dahh,tk sampai semingu lagi..tp itu lahh hakikatnya..

ME,AWATIFHASHIM said...

ainul ak pon mcm tk pecaya..ehh result ni cepat sangat ahhh