the 'RECIPE'

Monday, March 5, 2012

mood KAMI raya:BAHAGIAN 1

as i'm pretending to forget about result so mood raya takkan pernah habis..haha..sometimes ak memang rase macam betol betol raya eventhough just our imagination so thanks fr BODAF(body aktif facebook) sebab sudi layan kerenah nak berhari raya..btw besok is HARI RAYA fr us..so malam ni ak nak suasana hari raya pasang langsir main mercun and bla bla bla..senang cerita nak suasana kampung..don't think i am crazy JUST BORED!!!

ohh seronok ohh rse feel rye time time ni..dekat group sakan cerita pasal raya.ohh myy i like this moment!!!! actually memang best tak terkata thumbs up lah BODAF semua layan je..akhirnya planned ak ni jadi...i'm so happy+excited untuk malam raya malam ni!!!!GILA

actually we had planned everything ya same with raya preparation we have cookies ni dia..

this is our baju raya..sponsored by raihan..wah bergaya dipagi raya...

pelita yg disponsor anis asmira..katenye nak letak keliling aspuri and keliling katil ak!!!!!!wow

ha duit raya konfim dari raihan!!!!!!!! rm50 seorang ye kak..thanks a lot..ehh amir cakap dia pon nak sponsor..ahahha..blushin blushin

ha nilah kerenah lsi penggangur yang gila..anyway this is a way to forget about result..have try if you are in same shoes with me...nervous dengan result..ehh i can't wait fr tomorrow..so fr RAIHAN ANIS ASMIRA FALIHA SYERANIS HAZIQAH IBRAHIM yang sme sme berhari raya yeay...suka suka..

TO BE CONTINUED TOMORROW!!!!!!!!

4 comments:

syeranis nazri said...

ko tahu satu rumah aku bgema ngan lagu raya kau!!! eh, lawanya baju raya raihan..haha

PutEri laia said...

haha awesome!!
xsabar nak raya!!
lau puase,stiLL leyh sbar agy,,hehe
winDu at lagu nie ^_^

foLLow me back k ^_^

ME,AWATIFHASHIM said...

syeranis suka leeteew..baju raya ni fr BODAF

ME,AWATIFHASHIM said...

PUTERI LAIA memang seronok raya ohh..