the 'RECIPE'

Thursday, March 1, 2012

sahur time==

ok when everybody sibok pasal result lets change our mood to mood raya and puasa yer...but seriously ak tengah mood raya raya wheeee!!!!!!!
see what i'm celebrating hari raya..ahahha

ok back to the point..SAHUR..ehh ak rajin ohh pegi sahur!!this is the gumbira time lah pegi sahur ramai ramai konon bergaya dengan seluar tidor polka dot yer RAIHAN hahahaha..tapi fashionista lah jugak...ak the first person yang macam ketua kampung panggil semua orang ialah raihan she's the only one yg slalu bangun awal yg lain tidor mampuusss..ohh actuall kteorang ni slalu pegi sahur sebab ad bet SAHUR TERBANYAK last last semua tk menang..ahahhaha..

eh fyi makanan ds time sahur is more and more and more delicious than time bukak puasa entahlah..dah la selalu makan ayamm...thumbs up lah..ehh ble ingat ingat balik nasi paprik dia memang sedap..ehh betol kan kan..
macam ni lah nasi paprik tu...delicious right..so fr those yg tk join yes RUGI!!

i remember something about sahur..ohh ya ad satu hari tu semua orang bangun lambat then ak ngan spe ntah terbangun around 5 am lah so we just pergi je ds,,tk sempat nk ajak yang lain then besok pagi si syeranis ni tahu yg ak pergi so dia pon 'balas dendam' cukop cukop pagi tu...syeranis ingat tak ingat tak..you're so cruel..miss sehari je pun..whheeee=)

anyway turun sahur memang best even muka macam ni!!!!!

6 comments:

syeranis nazri said...

aku lg berdendam ngan time sume org xturun sahur, tapi at least kau bangun n merasa minum seteguk air..aku??!!!

ME,AWATIFHASHIM said...

aha alah seteguk air je pon lastlast ak jugak yang lapar...

wan aidil anwar said...

terkejut aku. bukak2 belog kau keluar lagu raya. ehh . HAHAHAHA

ME,AWATIFHASHIM said...

haha..mood nak behari raya..actually nak lupakan result..ahaha

ainul saádah shuhaimi said...

hahah..aku tk suka sahur ds..malas..kalau rajin makan ap yg ad dlam bilik..kalau dhh malas gila2 tu aku tk sahur...hehe..tp f5 laa paling bnyak aku turun sahur ds sbb aras bawah..senang..

ME,AWATIFHASHIM said...

pemalas pemalas..taon depan jom join ak turun sahur