the 'RECIPE'

Thursday, March 15, 2012

self student development!!

ha..such a long time ohh tak update so here me,awatifhashim sudah datang..entry not related to result langsung..brrr..tapi pasal what i get during ssdp PROGRAMME..ahahha=)..tapi ni pon bukan tazkirah

haha..actually friday is the sleepy time so dari tertungging tunging tidur hah better doing this..develop arts sikit ma!!!!!
dah macam anak hindu pun ada..haha.tapi lawa jugakkss ya..eiiiuuuu ok credit to ainul fr doin this..at least ak tak tidur weyh tapi agak tepesong ke arah duniawi dah la dalam surau..astagfirullahalazim..ehh lpe pulak siapa sponsor pen hah?????????

ha ni satu lagi arts...
ha ni memang terpesong habis..hahaha..column fr thaipusm actually haritu thaipusm kan..just fr fun je sebenarnye..so fr those nak upah boleh lah bagitahu..ha sebab bnde ni ah stock bedak ak habis tempat besepah maklumlah buat depan bilik ak P020 haha!!!!!!ha nasib lah takde lilin segala bagai kalau tidak mau adeline mary beraya la haritu..ahahha..fyi me and ainul buat ni time maghrib terSKIP maghrib sekejap!!!!!!!astagfirullahalazim

ha ni countdown spm 5D..ha cantikan cantikkan.tengoklah spe buat..ahahhahaa...ok ainul yg buat ak tulis number ngan sotong tu je..haha..berbakat jugakkss!!!!!!anyway kali ni dhh tak terpesong nampaklah besemangatnye nak spm..

COUNTDOWN UNTUK RESULT TAK BUAT!!!!!!!!!!!!!!!!!*takde motifffff

6 comments:

umi aisha karim said...

oooo... ini keje kau wktu ssdp yeee... kantoi !!.. hahaha

ainul saádah shuhaimi said...

haha..pen tu haziqah ibrahim yg sponser rasenye..btw,column dalam bilikk kau tu..kita tak ter-skip magrib ok..kita kan demam time tu..hehe..bukan-bukan..tp,sweet memory!!

ME,AWATIFHASHIM said...

alamakss umi.ak mintak maap dihari raya ini..ahaahhaa..ak nak 'ELAK' tidur!!!!kan ainul

ME,AWATIFHASHIM said...

haziqah betol..thanks haziqah.ainul tak skip eh..ooo time ni dekat exam kankan..tak skip tk berDOSA

umi aisha karim said...

haha.. sempena hari raya yg mulia ni aku maafkan kau lah :)

ME,AWATIFHASHIM said...

haha terimakasih terimakasih