the 'RECIPE'

Tuesday, March 13, 2012

this is the real SUPERHERO!!


LEE CHONG WEI..hopefully you will recover soon..seriously ak sangat sedih kot time tengok match
yesterday yesterday tu..tapi lee chong wei sangat lah cool style..time nak masookk tu...awww..sangat suka sangat bergaya..dah macam rancangan wrestling pon ada maa..tapi sangat lahh cool sangat lah suka!!!!!!awwww

tapi lcw memang lah style time first set kan..even sakit he still wannna give the best to all his fan!!!!!thank you..=)...tapi he is the real superhero because he look so cool even sakit and tertinggal sikit but never mind lcw malaysian always support you..tapi it's so awkward why why why lindan nampak sangatlah tension even dah menang eh tak paham betull...

ehh tak thu lah apna cakap..lcw sangat cool..ddia buat smach sekali dua pon memang lah cooll.tapi i'm so sad time dia jatuhh..i wish i was there to help him..hewhew...sangat lah sedih time dia mintak painkiller we can see how pain he is..but he still look reallly cool..professional sangat sangat..mesti lah dia taknak hampakan penonton malaysia kat uk kankan..talk about penonton..proud to be malaysian.even match dekat uk still rse macam dekat malaysia ohh..rasa macam kat uk pon ad!!lol=)

ok time second set ohh sangat kesian lcw jatuh lah..tapi dia still lawan..and lastly he has made a right decision tarik diri..it's okay lcw it fr your sake..no matter what happen you're still malaysian SUPERHEROES.WE PROUD TO HAVE YOU!!!!!!!!!anyway respect youlah because you put malaysia first BEFORE YOURSELF..you did a great job lah fr olympic..

ha!!!such a great job time diorang tukar jersey..wow so cooll..sangat sangat lah cooll.ak pun mau begitu!!!!!!tapi sedih la sedih la sedihhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!
lastly get well soon dato lee chong wei...i'll always prayed fr you!!!!don't worry everything gonna be okayy!!!!!!tp korean team pon style ohh lee yong dai
sangat style..

so sad!!this time=(




4 comments:

anis asmira said...

really a true superhero...ko mmg fanatik lcw btol ar watip...proud to be malaysian's people...lol

ME,AWATIFHASHIM said...

weh ak memang fanatik...suka gila lcw..sangat suka so proud to be malaysian

ainul saádah shuhaimi said...

even aku tak minat sangat dngan lcw tp aku sedih dngar dia cuba main jugak walaupun dia tngah sakit..touching kot..nampaklahh dia memang tngah sakit sangat..kesian dkat dia..aku tabik laa dkat dato'lcw ni..he's amazing!don't worry dato',malaysian always support you..forever!!

ME,AWATIFHASHIM said...

yeah ainul lets give him support..wahwahwah..ak suka bila dhh ramai fans lcw