the 'RECIPE'

Thursday, May 10, 2012

aku gembira bila semua gembira..ohh yeah

maybe i'm a little bit late nak post pasai upu bagai ni..hihi..tapi tak kisah lah sekarang ni pun masih musim UPU kan..okkayy straight to the story aku gembira sangat sebab kawan kawan aku semua berjaya dapat words TAHNIAH kankan..tak kisah lah course apa pun tapi the most important things TAHNIAH TU..without that words mesti kita dhh macam nak gila dekat rumah kan...so congratulation sebab dapat TAHNIAH tu..dalam bebulan bulan tunggu 2 3 kali je dia datang kan..hahhahaha

sekarang everyone dhh ada hala tuju masing masing..hopefully semua boleh berjaya in their own way.tak kisah lah kita diploma ke..matrik ke or asasi asalkan kita ada hasrat dan minat untuk berjaya kan..abaikan masa tu and stop think in negative way kankan..setiap orang have their own way to grab their ambition kan!!!

haha tak panjang pun entry ni sebenarnye just to wish luck to all my friends..haha..sedar tak sedar wahh kita macam dhh besar lah..PROPA..hahhaha..anyway GOOD LUCK

2 comments:

ainul saádah shuhaimi said...

MHAAAHAAAHAAA..THANKYOU THANKYOU!
kau pon good luck awatif(:
come on chase our dream!

ME,AWATIFHASHIM said...

THANKS AINULL.haha poyo kan post aku ni puuihhh