the 'RECIPE'

Monday, May 7, 2012

finally TAHNIAH comes to me

ha AINUL SYIFA FALIHA REHAN SYERANIS ROHANA FAS FIT UMI ANIS aku nak update blog ni hahahaa..harini gumbira sangat alhamdulilah at last TAHNIAH datang jugak..dhh lama tunggu kau TAHNIAH oii..aku macam dhh takde harapan dhh harini..ehh straight to the story harini lah..

tepat jam 11.45 ak scroll scroll TL nampak shida tweet pasai upu..dia dhh cekk ohh apa lagi aku macam yakin je terus check dengan harapan takmau ahh stuck stuck ni..so dengan agak kurang yakin aku pun masukan no ic...sambil tutup mata KONON padahai bukak sikit jari nak tengok nak tahu apa jadi nak nak...
-
-
-
-
-
-
TAHNIAH !!!!!!!!
tanpa tengok aku dpt apa aku gembira gila sebab at least ad jugak words keramat ni..at least takdelah looser sangat kankan
aku pun baca lah coursenye nak tau 

TAHNIAH!
Anda telah berjaya ditawarkan program pengajian seperti berikut:

KOD PROGRAM - P0050 
NAMA PROGRAM PENGAJIAN - ASASI SAINS PERTANIAN
- UPM - UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA (UPM)

alhamdulilah at last dapat jugak masuk ke tempat yang aku nak..amin...then ada kawan pulak tu FIT RORO UMI..ohh yeahh ada geng...tapi aku taknak lagho...FOCUS AWATIFF..HHHAHAHA poyoossss

6 comments:

ainul saádah shuhaimi said...

sekalung tahniah buat kau awatif(:
and you the first one yg tahu bahawa aku betul2 akan pergi uitm tu..
diploma seni kulinari!!lets fighting ya awatif!!!kita sama2 berusaha sampai berjaya(:

wan aidil anwar said...

tahniah. aku kenal ramai lah jugak yang dapat course nih. :')

ME,AWATIFHASHIM said...

ainul..terima kasih..kau pun tahniah juga ye...nanti kalau dhh jadi chef jangan lupa aku yer

ME,AWATIFHASHIM said...

wan aidil ramai eh..kau dpt mne...

umi aisha karim said...

sappy !!.. see u there,, really excited now and insyaAllah we will study and work hard together gether ok.. hahaha:) kau kne ajar aku bio.. sprti yg kau tau, bio kelemahan aku,.huahuahua

ME,AWATIFHASHIM said...

umi yeayy aku pun excited ramai kawan..kita kena kerja keras..kau kena ajar aku math aku sangan lahh lambat..kau tau kan!!!!