the 'RECIPE'

Saturday, May 12, 2012

ini minggu minggu sibok gila..

gila lah minggu ni..kelam kabut gila gaya macam nak pegi perang pun ada..dhh la upu result baru je keluar then tarikh nak pegi 17 mei ni haremmm..memang kelam kabut lahh.lepastu mulalah datang dugaan yang tak diundang tu..puuihhh..print punya print borang last last buku panduan pelajar baru tak boleh bukak.nasib nabilah emailkan kalau tidak mampus aku tapi yg geramnye lepas dapat email tu otomatic boleh je..

lepastu everything goin smoothly lah..medical check up semua then lepas medical check up dapat berita nenek ku balik kampung..ohh no terus balik kampung nasib lah 30 minit je nak sampai kampung..so baliklah kampung mohon restu nenek phheww tapi honestly aku nak mohon BANTUAN KEWANGAN tapi apakan daya aku GAGAL...kedekut..hahahha

semalam pun balik kampung lagi.hantar radio and bla bla..ohh semalam beli kemeja tapi bila balik try OHH NOOO tak muat.ni dugaan lagi!!tapi i sabar je lahh..btw nak cerita aku dhh beli iron and heater yeahheyhey!!poyoo saja..tapi semua barang tak beli lagi bak cakap mak aku hari ahad ni mari SHOPPING BESAR BESARAN..ok i hold that words..hahahhaa...hahah mcm apantah post ni =,=

No comments: