the 'RECIPE'

Wednesday, September 12, 2012

cuti sem seminggu

now and now and now saya sedang bercuti sem.selalunya cuti sem mau 2 3 bulan tapi kali ini seminggu saja,penat exam haritu pun tak berbayar lagi.hidup dekat rumah ni ha sama macam zaman lepasan lepasan berSPM dulu.haha.actually i want to share to my readers about my camp at tanjung malim.camp ni seronok lah not bad tapi mulo mulo tu macam rusa masuk kampung pun ado sebab semua members group alpha aku tak kenai.ado tu ado lah tapi tu pun macam kenai tapi tak kenai.konklusinya kami tak kenal.tapi at last ALPHA ni awesome sebenarnya tambah tamah bila menang wargame!hehehhehehe.

and this is my group ALPHA.harap harap ado yang ingat aku sebab aku takdelah menyumbang sangat dalam group ini hiks hiks hiks.lastly follow me on twitter https://twitter.com/awatifsappyeon *motip utama nak promote twitter gua'

No comments: